Showcase Image

U bevind zich hier:

THERAPIEËN

Om jou een unieke behandeling te kunnen geven heb ik, als klassiek homeopaat, diverse ‘tools’ tot mijn beschikking. Samen bespreken we wat bij jou past en welke we in gaan zetten op weg naar jouw gezondheid.

Om je een indruk te geven van de mogelijkheden, licht ik de verschillende alternatieve geneeswijzen graag kort aan je toe.

KLASSIEKE HOMEOPATHIE

Klassieke homeopathie is de basis van waaruit ik werk. Het is een natuurlijke geneeswijze die de totaalheid van de mens behandelt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam aanspreekt. De homeopathische geneeskunst gaat uit van het principe dat een stof (een mineraal, plant of dierlijk product) die bepaalde klachten veroorzaakt, deze ook kan genezen.

Klassieke homeopathie onderscheidt zich van homeopathische zelfhulp- en combinatiemiddelen door te behandelen met 1 middel per keer en dat niet alleen gericht is op de klacht maar past bij jou als persoon. Dit geeft een diepere en een blijvende genezing. Homeopathische middelen zijn inbegrepen bij de behandeling.

KINESIOLOGIE

Kinesiologie spoort middels spiertesten onbalans in het lichaam op. Aan de hand van correctiebehandelingen en oefeningen wordt deze balans weer hersteld. Stress speelt regelmatig een rol bij deze onbalans. Deze is middels homeopathie goed te behandelen. Kinesiologie geeft u meer inzicht in jezelf en geeft mij een extra handvat voor het zo optimaal mogelijk inzetten van de homeopathie. Ik kom dan makkelijker tot de keuze van een homeopathisch middel en de dosering wordt verfijnd.

CEASE THERAPIE

Cease is een verlengde van de homeopathie. Met deze methode heb ik al regelmatig mooie resultaten behaald bij kinderen met een autismespectrum en gedragsproblemen.

De behandeling van autistische kinderen en volwassenen heeft zich de laatste jaren uitgekristalliseerd en heeft de naam CEASE Therapie gekregen. Cease staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren (vaccins, reguliere medicatie, intoxicaties, ziektes, etc.) ontstoord met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen. Het autisme of de gedragsproblemen kunnen dan veelal geheel of gedeeltelijk verdwijnen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.cease-therapie.nl.

VACCINATIE ADVIES

Twijfel je over het al dan niet inenten van jezelf of jouw kind? Met behulp van kinesiologie kan een specifiek op jou of jouw kind afgestemd vaccinatieplan opgesteld worden. Dit vaccinatieplan wordt dan ondersteund met gepotentieerde stoffen uit de Cease therapie. Zo krijgen we samen een op maat programma voor jou of jouw kind.