Showcase Image

U bevind zich hier:

TRUKIE, AANGENAAM

Mijn naam is Trukie Menge. Ik ben geboren in 1960, heb een dochter, twee zonen en twee kleinkinderen. Sinds 1993 heb ik een praktijk in Venlo en sinds 2009 is klassieke homeopathie mijn belangrijkste activiteit.

Als echt ‘mensen-mens’ hebben mensen mij altijd erg geïnteresseerd. In het bijzonder als het niet zo goed met hen gaat. Dit komt voort uit mijn fascinatie voor de wonderlijke werking van het mens-zijn, voor het samenspel tussen psyche en lichaam. Ik heb altijd graag willen weten wat ik kan doen om mensen hierbij te helpen.

Op mijn zoektocht naar mogelijkheden kwamen diverse alternatieve geneeswijzen op mijn pad: 

  • Voetreflex
  • Kinesiologie (spiertesten)
  • Klassieke homeopathie
  • Cease
  • Biologika

Bij iedere opleiding vond ik weer meer antwoorden. Nog steeds volg ik regelmatig een opleiding om de nieuwste ontwikkelingen toe te kunnen passen als klassiek homeopaat in mijn praktijk.

De mens is een heel ingenieus wezen met zeer veel facetten. Ieder mens is ook een uniek wezen. Iedere persoon die met een klacht bij me komt, heeft zijn eigen pad naar genezing. Ik nodig je van harte uit om samen te bekijken hoe ik jou kan helpen op jouw persoonlijke weg naar gezondheid.