Showcase Image

U bevind zich hier:

EEN HOMEOPATISCH CONSULT

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid homeopathisch intakegesprek, van 1,5 tot 2 uur. Dit gesprek is erop gericht een volledig en uitgebreid beeld te krijgen van jouw klacht(en) en van jou als persoon. Aan de hand van dit gesprek wordt een homeopathisch middel gekozen.

Bij elke vervolgafspraak wordt bekeken hoe het middel gewerkt heeft en welke vervolgstap genomen wordt. Vaak zijn gedurende een genezingsproces verschillende homeopathische middelen nodig. Ook komen dan eventuele andere therapieën aan bod.

PRIJZEN

Eerste consult1,5-2 uur€ 105,-
Vervolgconsult1 uur€ 80,-
  • Pinnen is mogelijk
  • Prijzen zijn inclusief homeopathisch geneesmiddel
  • Behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Dit gebeurt uit het aanvullend pakket, alternatieve geneeswijze. Je hebt dus geen problemen met het eigenrisico.

Je kunt bij mij terecht in mijn homeopathie praktijk, Boerendansweg 28 te Venlo. Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via info@homepathievenlo.nl of via 06-46334161.

In verband met de wettelijke regelgeving vraag ik bij een eerste consult een behandelovereenkomst te tekenen. De voorwaarden kunt u lezen door hier te klikken.

Hier vind je de manier waarop ik met je privacy gegevens om ga.

Ik ben aan gesloten bij NVKH ( lid nummer 07-1639), RBCZ ( licentie nr. 170300R) en voor klachten en geschillen Quasir, meer info klik hier.